Ovngrillede jomfruhummere

 

Forret 4 pers.

60 min

 

Ingredienser

12-16 hele jumfruhummere (3-4 stk til hver)

1 dl god olivenolie

2 fed hvidløg

Citronsaft, salt og peber

Sådan gør du:

Hummerhalernes øverste skal skæres igennem med en kokkekniv. Vær lidt forsigtig, at du ikke skærer helt igennem halen.

Tarmen udtages.

Bank forsigtigt på kløerne, sp de er til at brække med fingrene ved servering.

Olivenolie, citron, salt og peber blendes sammen med de hele hvidløgsfed. Smages til.

Hummerne lægges på bagepapir på en bageplade og pensles over det hele med olieblandingen.

Grilles i ovnen ved høj grillvarme i ca. 5 min (midt i ovnen), eller til skallerne begynder at tage en lys brunlig farve.

Serveres straks.

Forrige
Forrige

Jomfruhummerbisque

Næste
Næste

Arancini - sprøde risottokugler med citronmayo