Book en cavasmagning

Oplev en verden af bobler, smagsnuancer og uforglemmelige øjeblikke med vores spændende udvalg af cavasmagninger. Uanset om du er en erfaren connaisseur eller blot nysgerrig på at udforske verdenen af spanske mousserende vine, har vi det perfekte arrangement til dig.

Åbne smagninger

I løbet af året afholder vi en række åbne smagninger. Åbne smagninger et altid centreret omkring et særligt tema og tager os typisk igennem 6 forskellige cavaer. Ud over at smage på vinen taler vi om druer, produktionsmetoder, lagring, sukkerindhold, parringer med mad og hører producenters historier og forskellige filosofier omkring vinproduktion. Efter en smagning vil du kunne købe de smagte vine til en attraktiv pris. Du kan se en liste over åbne smagninger herunder.

Tid: Tirsdag d. 09.07. 2024 kl. 18:30-21:00 i København

Sted: Cocktailbar + Sushi Kitchen, Enghave Pl. 6, Købenavn, 2300 København (Metrostation “Enghave”)

Beskrivelse: Kom med ind i den spændende verden af cava. Vi skal smage 6 forskellige cavaer og blive klogere på forskellen mellem champagne, cava, prosecco, asti og lære cava druerne at kende , snakke om produktionsmetoder, lagring, sukkerindhold mv.

Pris: 329kr. Per person inkl. tapastallerken

Pladser: 25

Bonus: Det vil være muligt at købe de smagte vine med rabat på dagen.

Antal:
Føj til kurv

Tid: Onsdag d. 10.07. 2024 kl. 18:30-21:00 i København

Sted: Cocktailbar + Sushi Kitchen, Enghave Pl. 6, Købenavn, 2300 København (Metrostation “Enghave”)

Beskrivelse: Kom med ind i den spændende verden af cava. Vi skal smage 6 forskellige cavaer og blive klogere på forskellen mellem champagne, cava, prosecco, asti og lære cava druerne at kende , snakke om produktionsmetoder, lagring, sukkerindhold mv.

Pris: 329kr. Per person inkl. tapastallerken

Pladser: 25

Bonus: Det vil være muligt at købe de smagte vine med rabat på dagen.

Antal:
Føj til kurv

Tid: Torsdag d. 11.07. 2024 kl. 18:30-21:00 i København

Sted: Cocktailbar + Sushi Kitchen, Enghave Pl. 6, Købenavn, 2300 København (Metrostation “Enghave”)

Beskrivelse: Kom med ind i den spændende verden af cava. Vi skal smage 6 forskellige cavaer og blive klogere på forskellen mellem champagne, cava, prosecco, asti og lære cava druerne at kende , snakke om produktionsmetoder, lagring, sukkerindhold mv.

Pris: 329kr. Per person inkl. tapastallerken

Pladser: 25

Bonus: Det vil være muligt at købe de smagte vine med rabat på dagen.

Antal:
Føj til kurv

Lukkede smagninger

Vores skræddersyede Cava smagninger giver dig mulighed for at designe din helt egen vinoplevelse. Uanset om det er en særlig anledning, en teambuilding begivenhed eller bare en intim sammenkomst med venner eller kollegaer i vinklubben, skaber vi en unik smagning, der passer til jeres ønsker og præferencer. Vælg dine foretrukne Cavaer, bestem temaet og lad vores eksperter tage dig med på en uforglemmelig rejse gennem smag og duft.

Send os en forespørgsel på jr@cava.dk, så ringer vi dig op og finder en form, et tidspunkt og et sted der passer jer.

Mød dine værter

Jesper Rahbek

Jesper er lidt af en multi-kunstner. Bag sig har han uddannelser som både kok, tjener og chokolatier. I sin karriere har han arbejdet på bl.a. restaurant Saison i Hellerup, på Chateau Caix hos Prins Henrik, ligesom han har været kok for den danske ambassadør i både Paris og New York. Jesper er en mester i smage og en fantastisk formidler og cava entusiast.

Rasmus Arentsen

Rasmus er iværksætteri men stort I, cavaentusiast og grundlægger af Copenhagen Cava. Rasmus nærer stor kærlighed til de gode produkter, den gode smag og brænder for at formidle historierne bag produkter, producenter samt udbrede kendskabet til de spanske bobler.

Tidligere smagninger

Ofte stillede spørgsmål

  • På en typisk smagning præsenterer vi en række vine særligt udvalg til at fortælle en historie (f.eks kvindelige vinmagere i cava, fra cava til corpinnat) eller understøtte et bestemt tema (f.eks nytår, rosé cavaer, cavaer til mad). Undervejs i smagningen fortæller vi om druerne, lagring, bobler, produktionsfilosofi og bliver klogere på, hvordan og i hvilke glas vinen bedst serveres: Vi kommer også med bud på hvilke retter du med fordel kan parre vinen med.

  • En smagning varer typisk 2 1/2 time og er for min. 10 deltagere.

  • Prisen varierer efter tema, type af arrangement og lokation, men typisk vil en standardsmagning koste i omegnen af 249kr per person og inkludere lidt hjemmebagt brød og olivenolie.

  • Vores åbne smagninger laver vi primært i hovedstadsområdet. Lukkede arrangementer kan vi dog lave i hele landet så tøv ikke med at række ud hvis I er interesseret.

  • Overhovedet ikke. Vi tilpasser smagningen ud fra jeres forudsætninger og prøver i det hele taget at bringe emnet ned på jorden hvor alle uanset forudsætninger kan være med og have en god aften.

  • Vi elsker spørgsmål og de aller bedste smagninger får vi, når det ikke kun er os der taler. På vores smagninger findes der heller ikke “dumme” spørgsmål. hvis der er noget man har undret sig over eller ikke forstå skal man endelig spørge.

  • Ja. vi laver både pop-up smagninger, events og cavabar hvis I skal holde fest.