Hvide asparges med ostesabayonne

 

Forret 4 pers.

30 min

 

Ingredienser

8 hvide asparges

2 æggeblommer

1 dl hvidvin

2 spsk. fintrevet Parmesan

Salt, peber og lidt citronsaft

Tørret rugbrødscrumble og lakserogn til anretning  

Sådan gør du:

Pisk æggeblommerne med lidt salt, peber og citronsaft til en skummende æggesnaps. Varm forsigtigt op i vandbad under stadig piskning.

Tilsæt lidt efter lidt hvidvin og parmesanost. Pisk til en luftig konsistens. Skummet må ikke blive for varmt.

De hvide asparges, skrælles, blancherede og tørres herefter på et stykke køkkenrulle.

Stedes i hed olie på grill eller pande.

Anrettes som creme og hvide asparges, sammen med lakserogn og rugbrødscrumble og evt. årstidens krydderurt.

Forrige
Forrige

Arancini - sprøde risottokugler med citronmayo

Næste
Næste

Cremet ærtesuppe med varmrøget laks