


Reserva Kassen
I denne kasse har vi samlet 6 fantastiske cavaer i reserva kategorien. Her er tale om vine med en min. lagring på 20 mdr.
1 x Miquel Pons Reserva Brut Nature | Lagret i 24 måneder.
Økologisk strågul cava med gyldne nuancer. I næsen moden hvid frugt, brioche og honning. I munden skiller den sig ud for sin blidhed , sine cremede bobler, og sin friskhed. Macabeu (40%) | Parellada (20%) | Xarello (40%)
1 x Miquel Pons Reserva Brut | Lagret i 24 måneder.
Økologisk, strågul cava med gyldne nuancer og elegant boblefrigørelse, der danner en perfekt krone i glasset. Krydret aromaer af moden tropisk frugt, intens og vedvarende. I munden en mild smag af ældning, ledsaget af en cremet og velintegreret boble. Den tilføjede ekspeditionslikør fuldender en unik og original buket. Macabeu (45%) | Parellada (10%) | Xarello (45%)
1 x Forns Raventós Reserva Brut | Lagret i 20 måneder.
Sart gul med fine små bobler. I næsen noter af hvid og tropisk frugt, hvide blomster og citrus. Urteagtig touch med fennikelfornemmelser. I munden er den let, nem og blød. Frugten igen i centrum, god syre og friskhed. Nem og glat afslutning med let bitterhed. Produceret uden sulfitter. Macabeu (40%) | Parellada (25%) | Xarello (35%)
1 x U mes U Sador | Lagret i 30 måneder.
Økologisk strågul cava med gyldne nuancer. Diskret, honningagtig og fin i profilen med aromaer af hvid fersken, mandarin, pære og nybagt croissant - fokuseret på delikat frugt frem for noget tungt, urtet eller tanninrigt. Ingen dosage eller hårdhed – blot en harmonisk og ualmindelig velafbalanceret vin. Macabeu (30%) | Parellada (15%) | Xarello (55%)
1 x U mes U Deneb Brut Nature | Lagret i 24-36 mdr.
Økologisk cava. Lagret på kork som tillader mikro-iltning som giver en unik personlighed. I næsen intense aromaer af hvid frugt og antydninger af nødder og moden fast ost. I munden er den robust og på samme tid frisk, med mineralske noter. Fint og let krydret. Perfekt afbalanceret syre, der flyder smukt ind i en kort, frisk afslutning. Ikke tilsat sulfitter. Xarello (100%)
1 x Baldus Reserva Brut Gold Label | Lagret i 20 måneder.
Fremstillet af de ældste vinstokke fra ejendommen. 50% Xarel.lo, 25% Macabeu og 25% Parellada. Lys stråfarve, noter af grønne æbler, limeskal, tørrede urter og blomster. Små fine bobler som afgives elegant og harmonisk. Vinen er tilsat en lille mængde ekspeditionslikør for at opnå en afbalanceret cava. Der er god længde på vinen og en fin mineralitet. Macabeu (40%) | Parellada (10%) | Xarello (50%)
I denne kasse har vi samlet 6 fantastiske cavaer i reserva kategorien. Her er tale om vine med en min. lagring på 20 mdr.
1 x Miquel Pons Reserva Brut Nature | Lagret i 24 måneder.
Økologisk strågul cava med gyldne nuancer. I næsen moden hvid frugt, brioche og honning. I munden skiller den sig ud for sin blidhed , sine cremede bobler, og sin friskhed. Macabeu (40%) | Parellada (20%) | Xarello (40%)
1 x Miquel Pons Reserva Brut | Lagret i 24 måneder.
Økologisk, strågul cava med gyldne nuancer og elegant boblefrigørelse, der danner en perfekt krone i glasset. Krydret aromaer af moden tropisk frugt, intens og vedvarende. I munden en mild smag af ældning, ledsaget af en cremet og velintegreret boble. Den tilføjede ekspeditionslikør fuldender en unik og original buket. Macabeu (45%) | Parellada (10%) | Xarello (45%)
1 x Forns Raventós Reserva Brut | Lagret i 20 måneder.
Sart gul med fine små bobler. I næsen noter af hvid og tropisk frugt, hvide blomster og citrus. Urteagtig touch med fennikelfornemmelser. I munden er den let, nem og blød. Frugten igen i centrum, god syre og friskhed. Nem og glat afslutning med let bitterhed. Produceret uden sulfitter. Macabeu (40%) | Parellada (25%) | Xarello (35%)
1 x U mes U Sador | Lagret i 30 måneder.
Økologisk strågul cava med gyldne nuancer. Diskret, honningagtig og fin i profilen med aromaer af hvid fersken, mandarin, pære og nybagt croissant - fokuseret på delikat frugt frem for noget tungt, urtet eller tanninrigt. Ingen dosage eller hårdhed – blot en harmonisk og ualmindelig velafbalanceret vin. Macabeu (30%) | Parellada (15%) | Xarello (55%)
1 x U mes U Deneb Brut Nature | Lagret i 24-36 mdr.
Økologisk cava. Lagret på kork som tillader mikro-iltning som giver en unik personlighed. I næsen intense aromaer af hvid frugt og antydninger af nødder og moden fast ost. I munden er den robust og på samme tid frisk, med mineralske noter. Fint og let krydret. Perfekt afbalanceret syre, der flyder smukt ind i en kort, frisk afslutning. Ikke tilsat sulfitter. Xarello (100%)
1 x Baldus Reserva Brut Gold Label | Lagret i 20 måneder.
Fremstillet af de ældste vinstokke fra ejendommen. 50% Xarel.lo, 25% Macabeu og 25% Parellada. Lys stråfarve, noter af grønne æbler, limeskal, tørrede urter og blomster. Små fine bobler som afgives elegant og harmonisk. Vinen er tilsat en lille mængde ekspeditionslikør for at opnå en afbalanceret cava. Der er god længde på vinen og en fin mineralitet. Macabeu (40%) | Parellada (10%) | Xarello (50%)
I denne kasse har vi samlet 6 fantastiske cavaer i reserva kategorien. Her er tale om vine med en min. lagring på 20 mdr.
1 x Miquel Pons Reserva Brut Nature | Lagret i 24 måneder.
Økologisk strågul cava med gyldne nuancer. I næsen moden hvid frugt, brioche og honning. I munden skiller den sig ud for sin blidhed , sine cremede bobler, og sin friskhed. Macabeu (40%) | Parellada (20%) | Xarello (40%)
1 x Miquel Pons Reserva Brut | Lagret i 24 måneder.
Økologisk, strågul cava med gyldne nuancer og elegant boblefrigørelse, der danner en perfekt krone i glasset. Krydret aromaer af moden tropisk frugt, intens og vedvarende. I munden en mild smag af ældning, ledsaget af en cremet og velintegreret boble. Den tilføjede ekspeditionslikør fuldender en unik og original buket. Macabeu (45%) | Parellada (10%) | Xarello (45%)
1 x Forns Raventós Reserva Brut | Lagret i 20 måneder.
Sart gul med fine små bobler. I næsen noter af hvid og tropisk frugt, hvide blomster og citrus. Urteagtig touch med fennikelfornemmelser. I munden er den let, nem og blød. Frugten igen i centrum, god syre og friskhed. Nem og glat afslutning med let bitterhed. Produceret uden sulfitter. Macabeu (40%) | Parellada (25%) | Xarello (35%)
1 x U mes U Sador | Lagret i 30 måneder.
Økologisk strågul cava med gyldne nuancer. Diskret, honningagtig og fin i profilen med aromaer af hvid fersken, mandarin, pære og nybagt croissant - fokuseret på delikat frugt frem for noget tungt, urtet eller tanninrigt. Ingen dosage eller hårdhed – blot en harmonisk og ualmindelig velafbalanceret vin. Macabeu (30%) | Parellada (15%) | Xarello (55%)
1 x U mes U Deneb Brut Nature | Lagret i 24-36 mdr.
Økologisk cava. Lagret på kork som tillader mikro-iltning som giver en unik personlighed. I næsen intense aromaer af hvid frugt og antydninger af nødder og moden fast ost. I munden er den robust og på samme tid frisk, med mineralske noter. Fint og let krydret. Perfekt afbalanceret syre, der flyder smukt ind i en kort, frisk afslutning. Ikke tilsat sulfitter. Xarello (100%)
1 x Baldus Reserva Brut Gold Label | Lagret i 20 måneder.
Fremstillet af de ældste vinstokke fra ejendommen. 50% Xarel.lo, 25% Macabeu og 25% Parellada. Lys stråfarve, noter af grønne æbler, limeskal, tørrede urter og blomster. Små fine bobler som afgives elegant og harmonisk. Vinen er tilsat en lille mængde ekspeditionslikør for at opnå en afbalanceret cava. Der er god længde på vinen og en fin mineralitet. Macabeu (40%) | Parellada (10%) | Xarello (50%)