


Cavasmagekassen
I denne smagekasse har vi sammensat 6 forskellige cavaer fra 3 forskellige huse der repræsenteret forskellige druer, lagring og sødme så du kan få en fornemmelse for spændvidden i cava.
1 x U mes U Sador | Lagret i 30 mdr.
Økologisk strågul cava med gyldne nuancer. Diskret, honningagtig og fin i profilen med aromaer af hvid fersken, mandarin, pære og nybagt croissant - fokuseret på delikat frugt frem for noget tungt, urtet eller tanninrigt. Ingen dosage eller hårdhed – blot en harmonisk og ualmindelig velafbalanceret vin. Macabeu (30%) | Parellada (15%) | Xarello (55%)
1 x Miquel Pons Reserva Brut | Lagret i 24 mdr.
Økologisk, strågul cava med gyldne nuancer og elegant boblefrigørelse, der danner en perfekt krone i glasset. Krydret aromaer af moden tropisk frugt, intens og vedvarende. I munden en mild smag af ældning, ledsaget af en cremet og velintegreret boble. Den tilføjede ekspeditionslikør fuldender en unik og original buket. Macabeu (45%) | Parellada (10%) | Xarello (45%)
1 x Miquel Pons Reserva Semi-Sec | Lagret i 18 mdr.
Lavet på druerne Macabeu (40%), Parellada (20%) , og Xarello (40%). Bleggul farve med grønlige refleksioner. I næsen giver de frugtagtige aromaer også plads til aldrende noter. I munden fremkommer den hvide frugt, det lette strejf af toast og den delikate friskhed sammen med de cremede små bobler som er så typisk for Miquel. En fin cava til aperitif eller som ledsager til bl.a: Dessert eller asiatisk køkken, hvor traditionelle vine kan have svært ved at kapere krydderier som chili, ingefær og galanga.
1 x Ortus Gran Reserva Brut Nature | Lagret i 30 mdr.
Lys farve med røde reflekser fra Pinot Noir druen (Pinot Noir (100%)). Lille og velintegreret boble, afbalancerede aromaer af solbær, jordbær, ribs og hindbær, lækker cremet i munden og lang på ganen. Produceret uden sulfitter.
1 x Miquel Pons Reserva Brut Nature | Lagret i 24 mdr.
Lys gul farve med gyldne nuancer. I næsen moden hvid frugt, brioche og honning. I munden skiller den sig ud for sin blidhed , sine cremede bobler, og sin friskhed. En fin ledsager til bl.a: Østers, sushi, sashimi, skalddyr, tapas, antipasti, risotto mv.
1 x Nodal Gran Reserva Brut Nature | Lagret i 50 mdr.
Forns Raventos Nodal Reserva Brut Nature Macabeu (30%) | Pinot noir (10%) | Xarello (60%) er seriøs økologisk cava. I glasset en ren og lys farve med gyldne toner, fin og vedvarende boble. Næsen dufter diskret af hasselnødder og melon. Munden er knastør og kompleks med en snert af petroleumsnoter som moden riesling. God syre og et lille fenolisk bid til sidst. Ikke en pleaser-boble til bryllupsreception, mere en madvin til fx lagrede og cremede oste, gerne med kant. Produceret uden sul
I denne smagekasse har vi sammensat 6 forskellige cavaer fra 3 forskellige huse der repræsenteret forskellige druer, lagring og sødme så du kan få en fornemmelse for spændvidden i cava.
1 x U mes U Sador | Lagret i 30 mdr.
Økologisk strågul cava med gyldne nuancer. Diskret, honningagtig og fin i profilen med aromaer af hvid fersken, mandarin, pære og nybagt croissant - fokuseret på delikat frugt frem for noget tungt, urtet eller tanninrigt. Ingen dosage eller hårdhed – blot en harmonisk og ualmindelig velafbalanceret vin. Macabeu (30%) | Parellada (15%) | Xarello (55%)
1 x Miquel Pons Reserva Brut | Lagret i 24 mdr.
Økologisk, strågul cava med gyldne nuancer og elegant boblefrigørelse, der danner en perfekt krone i glasset. Krydret aromaer af moden tropisk frugt, intens og vedvarende. I munden en mild smag af ældning, ledsaget af en cremet og velintegreret boble. Den tilføjede ekspeditionslikør fuldender en unik og original buket. Macabeu (45%) | Parellada (10%) | Xarello (45%)
1 x Miquel Pons Reserva Semi-Sec | Lagret i 18 mdr.
Lavet på druerne Macabeu (40%), Parellada (20%) , og Xarello (40%). Bleggul farve med grønlige refleksioner. I næsen giver de frugtagtige aromaer også plads til aldrende noter. I munden fremkommer den hvide frugt, det lette strejf af toast og den delikate friskhed sammen med de cremede små bobler som er så typisk for Miquel. En fin cava til aperitif eller som ledsager til bl.a: Dessert eller asiatisk køkken, hvor traditionelle vine kan have svært ved at kapere krydderier som chili, ingefær og galanga.
1 x Ortus Gran Reserva Brut Nature | Lagret i 30 mdr.
Lys farve med røde reflekser fra Pinot Noir druen (Pinot Noir (100%)). Lille og velintegreret boble, afbalancerede aromaer af solbær, jordbær, ribs og hindbær, lækker cremet i munden og lang på ganen. Produceret uden sulfitter.
1 x Miquel Pons Reserva Brut Nature | Lagret i 24 mdr.
Lys gul farve med gyldne nuancer. I næsen moden hvid frugt, brioche og honning. I munden skiller den sig ud for sin blidhed , sine cremede bobler, og sin friskhed. En fin ledsager til bl.a: Østers, sushi, sashimi, skalddyr, tapas, antipasti, risotto mv.
1 x Nodal Gran Reserva Brut Nature | Lagret i 50 mdr.
Forns Raventos Nodal Reserva Brut Nature Macabeu (30%) | Pinot noir (10%) | Xarello (60%) er seriøs økologisk cava. I glasset en ren og lys farve med gyldne toner, fin og vedvarende boble. Næsen dufter diskret af hasselnødder og melon. Munden er knastør og kompleks med en snert af petroleumsnoter som moden riesling. God syre og et lille fenolisk bid til sidst. Ikke en pleaser-boble til bryllupsreception, mere en madvin til fx lagrede og cremede oste, gerne med kant. Produceret uden sul
I denne smagekasse har vi sammensat 6 forskellige cavaer fra 3 forskellige huse der repræsenteret forskellige druer, lagring og sødme så du kan få en fornemmelse for spændvidden i cava.
1 x U mes U Sador | Lagret i 30 mdr.
Økologisk strågul cava med gyldne nuancer. Diskret, honningagtig og fin i profilen med aromaer af hvid fersken, mandarin, pære og nybagt croissant - fokuseret på delikat frugt frem for noget tungt, urtet eller tanninrigt. Ingen dosage eller hårdhed – blot en harmonisk og ualmindelig velafbalanceret vin. Macabeu (30%) | Parellada (15%) | Xarello (55%)
1 x Miquel Pons Reserva Brut | Lagret i 24 mdr.
Økologisk, strågul cava med gyldne nuancer og elegant boblefrigørelse, der danner en perfekt krone i glasset. Krydret aromaer af moden tropisk frugt, intens og vedvarende. I munden en mild smag af ældning, ledsaget af en cremet og velintegreret boble. Den tilføjede ekspeditionslikør fuldender en unik og original buket. Macabeu (45%) | Parellada (10%) | Xarello (45%)
1 x Miquel Pons Reserva Semi-Sec | Lagret i 18 mdr.
Lavet på druerne Macabeu (40%), Parellada (20%) , og Xarello (40%). Bleggul farve med grønlige refleksioner. I næsen giver de frugtagtige aromaer også plads til aldrende noter. I munden fremkommer den hvide frugt, det lette strejf af toast og den delikate friskhed sammen med de cremede små bobler som er så typisk for Miquel. En fin cava til aperitif eller som ledsager til bl.a: Dessert eller asiatisk køkken, hvor traditionelle vine kan have svært ved at kapere krydderier som chili, ingefær og galanga.
1 x Ortus Gran Reserva Brut Nature | Lagret i 30 mdr.
Lys farve med røde reflekser fra Pinot Noir druen (Pinot Noir (100%)). Lille og velintegreret boble, afbalancerede aromaer af solbær, jordbær, ribs og hindbær, lækker cremet i munden og lang på ganen. Produceret uden sulfitter.
1 x Miquel Pons Reserva Brut Nature | Lagret i 24 mdr.
Lys gul farve med gyldne nuancer. I næsen moden hvid frugt, brioche og honning. I munden skiller den sig ud for sin blidhed , sine cremede bobler, og sin friskhed. En fin ledsager til bl.a: Østers, sushi, sashimi, skalddyr, tapas, antipasti, risotto mv.
1 x Nodal Gran Reserva Brut Nature | Lagret i 50 mdr.
Forns Raventos Nodal Reserva Brut Nature Macabeu (30%) | Pinot noir (10%) | Xarello (60%) er seriøs økologisk cava. I glasset en ren og lys farve med gyldne toner, fin og vedvarende boble. Næsen dufter diskret af hasselnødder og melon. Munden er knastør og kompleks med en snert af petroleumsnoter som moden riesling. God syre og et lille fenolisk bid til sidst. Ikke en pleaser-boble til bryllupsreception, mere en madvin til fx lagrede og cremede oste, gerne med kant. Produceret uden sul