Små cannelloni med rosmarin
20 hapsere
1 time
Ingredienser
20 stk. cannelloni
Bechamel sc.
2 dl. Mælk (gerne sødmælk)
25 g Smør
1 spsk. Hvedemel
Salt og peber
-------
1 tsk. Dijonsennep
Saft af ½ citron
½ dl god olivenolie
1 spsk. Friske rosmarinblade
Salt og peber
--------
Revet Manchego eller Parmesan
Sådan gør du:
Kog cannelloni i saltet vand, til de er ”al dente”. Dryppes af og holdes lune til serveringen.
Smelt smør i en gryde og tilsæt melet. Bages af som en ”smørbolle”Kom 1 dl mælk i smørbollen og rør den jævn under kogning. Tilsæt resten af mælken og kog igen til den jævner. Hvis den føles for tyk, kan lidt ekstra mælk tilsættes, men pas på at den ikke bliver for tynd. Smages til med salt og peber.
Kom sennep, citronsaft, olivenolie og rosmarin i et stavblenderglas, og blend til den er emulgeret og rosmarinen er meget findelt. Smag til med salt og peber.
Cremen (bechamelsaucen) lægges på toppen af de lune cannelloni og der dryppes med rosmarinvinagrette. Ost rives over, og den lille mundrette himmerigsmundfuld spises med en lille gaffel, en tandstik eller med fingrene
NB. Plader af butterdej skal til forskel fra rulle med butterdej, udrulles til dobbelt størrelse før den udstikkes.