Små cannelloni med rosmarin

 

20 hapsere

1 time

 
Lækre små cannelloni med cremet sauce og rosmarin

Ingredienser

20 stk. cannelloni

 Bechamel sc.

2 dl. Mælk (gerne sødmælk)

25 g Smør

1 spsk. Hvedemel

Salt og peber

-------

1 tsk. Dijonsennep

Saft af ½ citron

½ dl god olivenolie

1 spsk. Friske rosmarinblade

Salt og peber

--------

Revet Manchego eller Parmesan

Sådan gør du:

  • Kog cannelloni i saltet vand, til de er ”al dente”. Dryppes af og holdes lune til serveringen.

  • Smelt smør i en gryde og tilsæt melet. Bages af som en ”smørbolle”Kom 1 dl mælk i smørbollen og rør den jævn under kogning. Tilsæt resten af mælken og kog igen til den jævner. Hvis den føles for tyk, kan lidt ekstra mælk tilsættes, men pas på at den ikke bliver for tynd. Smages til med salt og peber.

  • Kom sennep, citronsaft, olivenolie og rosmarin i et stavblenderglas, og blend til den er emulgeret og rosmarinen er meget findelt. Smag til med salt og peber.

  • Cremen (bechamelsaucen) lægges på toppen af de lune cannelloni og der dryppes med rosmarinvinagrette. Ost rives over, og den lille mundrette himmerigsmundfuld spises med en lille gaffel, en tandstik eller med fingrene 

  • NB. Plader af butterdej skal til forskel fra rulle med butterdej, udrulles til dobbelt størrelse før den udstikkes.

Forrige
Forrige

Små Rejehapsere

Næste
Næste

Indbagte østers